Hodnocení obchodu

5,0 35 hodnocení
5
34x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.12.2020
Pouzdro na telefon je moc krasne a přišlo velmi krasne zabalené. Jsem moc spokojena. Je to vánoční dárek, vetim, ze i obdarovany bude velmi spokojen. Doporučuji.
E Avatar autora Evelena | 11.12.2020
Jsem hrozně moc spokojená . Doprava byla rychlá a obal vypadá ještě líp než na obrázku.
TT Avatar autora Tým TvoejePouzdro.cz (Administrátor) 13.12.2020
Děkujeme Vám za vaši zpětnou vazbu a vaše hodnocení.
Avatar autora | 18.10.2020
+ Kvalitni potisky, nedrbou se a dokonce je mozne nevhat si udelat potisk na zakazku;-)

Avatar autora | 11.10.2020
+ Mají hezké obrázky na kryty
+ Rylá doprava

Avatar autora | 29.07.2020
Veľmi dobrý som spokojná
Avatar autora | 25.06.2020
Rychlé a kvalitní zboží
Avatar autora | 24.06.2020
Naprosto super komunikace paradni za me top
Avatar autora | 13.06.2020
Kvalitný a krásny tovar,rýchle doručenie,skvelá komunikácia,som maximálne spokojná,určite odporúčam
Avatar autora | 25.05.2020
+ Velky vyber
+ Krasne motivy
+ Kvalita pouzder
+ Cena
+ Vypada, ze neco vydrzi:)

Avatar autora | 20.05.2020
Čo napísať? Veľmi milá a ústretová komunikácia. Rýchla a profesionálna práca. Mám od Vás päť obalov. A vždy ste dodržali čo ste sľúbili. Bodaj by všetci podnikatelia boli taký úžasní ako ste Vy! Držím Vám palce a prajem veľa úspechov. Už mám u Vás zľavu, ktorú uričite využijem.
Avatar autora | 15.05.2020
+ Originalita
+ Kvalita

M Avatar autora Martin | 14.05.2020
Nakup proběhl v pořádku, rychle dodani, skvělá komunikace.
Avatar autora | 10.05.2020
+ Rychlé jednání
+ Rychlé dodání, minimální čekací doba na doručení
+ Krásný obal
- Škoda, že obrázek maminky s miminkem mají na výběr je z blond, brunetky a zrzky. Chtěla jsem černovlásku a tu bohužel nemají.

Avatar autora | 5.04.2020
+ Rýchle dodanie
+ Kryt vyrobený presne podľa požiadaviek zákazníka

Avatar autora | 26.03.2020
+ Přehledné, jasné, lákavé

Byl to první nákup na www.tvojepouzdro.cz a jsem velice spokojena s rychlostí vyřízení objednávky a dodání na adresu.
Avatar autora | 15.02.2020
+ Skvělá komunikace
+ Velmi rychlé doručení

Kryt je krásný
Avatar autora | 19.10.2019
+ Krásný kryt
+ Velký výběr

Paráda! Spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 18.01.2021
Dobrý den, děkujeme Vám moc za Vaši kladnou recenzi, těší nás, že jste byli s námi spokojeni a budeme moc rádi, když se k nám opět vrátíte. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den. :) S pozdravem, TvojePouzdro.cz
Avatar autora | 11.10.2019
+ První nákup v tomto obchodu, odpovídá obrázku, pouzdro sedí na daný typ telefonu
+ Je to taková blbost, ale udělá radost a vypadá to roztomile
+ Přišlo do pár dnů od objednávky
- Není to nejlevnější, ale za nápad se platí

Za mě spokojenost, dostala jsem co jsem objednala.
Avatar autora (Administrátor) 18.01.2021
Dobrý den, děkujeme Vám moc za Vaši kladnou recenzi, těší nás, že jste byli s námi spokojeni a budeme moc rádi, když se k nám opět vrátíte. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den. :) S pozdravem, TvojePouzdro.cz
Avatar autora | 7.10.2019
+ Rychle doruceni, snadne objednani.
+ kvalita zbozi

Avatar autora (Administrátor) 18.01.2021
Dobrý den, děkujeme Vám moc za Vaši kladnou recenzi, těší nás, že jste byli s námi spokojeni a budeme moc rádi, když se k nám opět vrátíte. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den. :) S pozdravem, TvojePouzdro.cz
LS Avatar autora Lucie Stará | 2.10.2019